Verandering start met inspiratie

Wij zijn SPEAKRS. Hét on-demand inspiratie platform van Nederland. In een paar minuten geven onze topsprekers en trainers je de essentiële handvatten die je nodig hebt voor jouw next step. Compact, concreet en met een flinke dosis energie. Zo breng je jezelf, je team en de business écht vooruit.

2-10 medewerkers
€6,95/pm
Medewerkers
+
€168 per jaar
11-50 medewerkers
€5,95/pm
Medewerkers
+
€792 per jaar
Meer dan 50 medewerkers
Offerte
Medewerkers
+
Op aanvraag

Single User Account

30 dagen gratis uitproberen.  Account voor 1 gebruiker.  Maandelijks opzegbaar.

(€6,95 ex BTW)

KOPEN

De voordelen van SPEAKRS

Krijg toegang tot de kennis en inzichten van topsprekers en trainers.

Zo breng je jezelf, je team en de business écht vooruit.

Veelgestelde vragen

Wij zijn SPEAKRS. Hét on demand inspiratieplatform voor werkend Nederland. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld leiderschap, ondernemerschap, innovatie of gezondheid. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jezelf, medewerkers en de business naar het volgende niveau te brengen.

Op SPEAKRS vind je meer dan 100 bekende sprekers en trainers die jou en je medewerkers de kennis en inspiratie geven om de volgende stap te zetten. In een paar minuten krijg je hiervoor van experts de essentiële handvatten die je nodig hebt. Compact, concreet en met een flinke dosis energie. Upgrade je kennis en vaardigheden. Waar en wanneer je wilt. Op je desktop, tablet of mobiel. Met SPEAKRS leer je van leiders, ondernemers en experts op topniveau.

Om relevant te blijven wil je als professional of bedrijf voorop blijven lopen. SPEAKRS helpt jou en je medewerkers de juiste kennis te ontwikkelen én direct toe te passen in de praktijk. Leer van de beste sprekers en trainers over onderwerpen van innovatie tot vitaliteit. Altijd passend bij de ambities voor jouw volgende stap. Inspiratie en kennis van experts. Slim en toegankelijk gepresenteerd in aansprekende fragmenten. Zo breng je jezelf, je team en de business écht vooruit.

Naarmate de organisatie groter groeit kan het uitdagend zijn om in verbinding te blijven met collega’s. Met SPEAKRS geef je medewerkers een stem. Met de slimme zoekfunctie vindt iedereen simpel en snel de kennis die ze nodig hebben. Collega’s inspireren elkaar door fragmenten, ideeën en suggesties via het platform met elkaar te delen. Het perfecte startpunt voor een scherpe dialoog en gezamenlijke vooruitgang.

Breng het gesprek op gang en mensen in beweging door specifieke thema’s in de spotlight te zetten. En wil men aan de slag met concrete tips van experts, dan maken je medewerkers eenvoudig een ‘persoonlijke doelen lijst’ aan.

Het resultaat? Meer betrokken en gemotiveerde medewerkers. Klaar voor de volgende stap.

Vanaf 5 euro per maand heb je onbeperkt toegang tot alle inspirerende content voor jouw next step.

Word lid en bekijk meer dan 100 exclusieve masterclasses van Nederland’s beste sprekers.