Inhoud

Regie op geluk.

Regie op geluk.

1 min
Welke boodschap wil jij aan de wereld mee geven?

Welke boodschap wil jij aan de wereld mee geven?

3 min

Bekijk deze en 100+ andere masterclasses.

Word lid voor slecht €6,95 per maand.

Over de spreker

Eva Eikhout wordt in 1996 geboren (met een grotendeelse afwezigheid van armen en benen) in het Radboudumc in Nijmegen, waarna ze samen met haar ouders en twee zusjes opgroeit in Groesbeek. Na het behalen van haar HAVO-diploma gaat ze Communication & Multi Media Design studeren in Arnhem en doet haar afstudeerstage bij de Efteling. Direct daarna start zij haar eigen communicatiebureau en wordt nog geen half jaar later aangenomen bij de BNNVARA Academy als presentator bij AcademyTV.

Na een leerzaam jaar bij de Academy mag ze doorstromen naar YUNG DWDD, de jongerenrubriek van De Wereld Draait Door. Hier maakte ze al in de eerste week een raak item over het persoonsgebonden budget (PGB) waarmee ze in december 2019 de VIVA400 publieksprijs wint.

Naast haar televisie optredens is ze ook geregeld dagvoorzitter, moderator en motivational speaker. Zo deed ze in 2016 op 20 jarige leeftijd al een TedxTalk en was ze moderator bij verschillende symposia voor o.a. de gemeente Nijmegen, het Radboudumc en de Rabobank Rijk van Nijmegen waar ze vaste moderator is voor [email protected]

Eva weet met haar werk als programmamaker en presentator maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen. Daarnaast weet ze ook met haar lezingen mensen te inspireren door te vertellen over de hindernissen die zij doorstaat wegens haar lichamelijke beperking in combinatie met rake zelfspot.

Haar motto: je hoeft niet gehandicapt te zijn om een handicap te hebben.

Meer in Persoonlijk leiderschap

Ferry Zandvliet

Omgaan met tegenslagen is te leren!

Niels Houtepen

Positief beïnvloeden doe je zo

Jill Schirnhofer

Geld verdienen met wat je écht leuk vindt

Philip La Rose

Angsten en paniekaanvallen overwin je zo

Janice .

Janice over Zakelijke Kleding

Joseph Oubelkas

Positieve verandering door extreme tegenslag

Marianne Timmer

Hoe een topsporter haar doelen bereikt

Taeke Taekema

Scoren met je sterke eigenschappen

Glenn de Randamie / Typhoon

De essentie van geluk in privé- en werksfeer

Niek van den Adel

Geluk is een keuze