Inhoud

Met vallen en opstaan naar de top

Met vallen en opstaan naar de top

1 min
Met vallen en opstaan naar de top

Met vallen en opstaan naar de top

41 min
Welke keuzes zorgden voor grote veranderingen?

Welke keuzes zorgden voor grote veranderingen?

22 min

Bekijk deze en 100+ andere masterclasses.

Word lid voor slecht €6,95 per maand.

Over de spreker

Ron Blaauw is een Nederlandse meesterkok die twee Michelinsterren had met zijn eigen restaurant. Tevens was hij te zien als jurylid in het televisieprogramma Topchef. Blaauw heeft een uitgesproken mening over de waardering van restaurants. In 1999 begon de kok restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel. In 2004 ontving hij zijn eerste Michelinster en niet veel later verhuisde hij met het restaurant naar Amsterdam en haalde Blaauw ook de tweede ster binnen. In 2009 werd hij bovendien uitgeroepen tot Beste Restaurateur/Ondernemer en in 2010 benoemd tot SVH-meesterkok.

Te boeken als: spreker

Meer in Ondernemerschap

Cor Molenaar

Zo houd jij jouw retailbedrijf relevant

Olcay Gulsen

Stop met dromen en kom in actie

Bas van der Veldt

Zo bouw je een sterk bedrijf

Maurice de Hond

Aanpassingsvermogen in een veranderende wereld

Henk Schiffmacher

Creativiteit: voor het hoogste rendement

José Woldring

De top bereik je niet vanzelf

Duncan Stutterheim

Zien wat iedereen ziet, doen wat niemand doet

Charlotte van 't Wout

Een miljoenenbedrijf binnen 1 jaar

Kristel Groenenboom

Next level vrouwelijk ondernemerschap

Jesse Bleekemolen

De mindset van een jonge, succesvolle regisseur