Kickstart jouw groei!

Concrete lessen van exclusieve sprekers en trainers.

Hét on demand inspiratieplatform voor werkend Nederland.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld leiderschap, ondernemerschap, innovatie of gezondheid; op SPEAKRS.nl vind je alles wat je nodig hebt om jezelf, medewerkers en de business naar het volgende niveau te brengen.

Alle sprekers →

Eén online plek die gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen.

Leer van de beste sprekers en trainers over het onderwerp dat jouw volgende stap.

Start hier

KEEP LEARNING.

STAY HUNGRY.

Veelgestelde vragen

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld leiderschap, ondernemerschap, innovatie of gezondheid. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jezelf, medewerkers en de business naar het volgende niveau te brengen.

Bedrijven kunnen de masterclasses van SPEAKRS combineren met eigen masterclasses. Zo weten zij zeker dat de aangeboden leerstof aansluit bij de interne kennisbehoefte. 

Op SPEAKRS vind je meer dan 110 bekende sprekers en trainers die jou en je medewerkers de kennis en inspiratie geven om de volgende stap te zetten. In een paar minuten krijg je hiervoor van experts de essentiële handvatten die je nodig hebt. Compact, concreet en met een flinke dosis energie. Upgrade je kennis en vaardigheden. Waar en wanneer je wilt. Op je desktop, tablet of mobiel. Met SPEAKRS leer je van leiders, ondernemers en experts op topniveau.

Om relevant te blijven wil je als professional of bedrijf voorop blijven lopen. SPEAKRS helpt jou en je medewerkers de juiste kennis te ontwikkelen én direct toe te passen in de praktijk. Leer van de beste sprekers en trainers over onderwerpen van innovatie tot vitaliteit. Altijd passend bij de ambities voor jouw volgende stap. Inspiratie en kennis van experts. Slim en toegankelijk gepresenteerd in aansprekende fragmenten. Zo breng je jezelf, je team en de business écht vooruit.

Op SPEAKRS combineer je de kennis en inzichten van meer dan 110 bekende sprekers en trainers met masterclasses onder eigen label. De productie van deze masterclasses kunnen wij volledig uit handen nemen. Het dashboard geeft je exact inzicht in het gebruik en interne kennisbehoefte.

Met de slimme zoekfunctie vindt iedereen simpel en snel de kennis die ze nodig hebben. Collega’s inspireren elkaar door fragmenten, ideeën en suggesties via het platform met elkaar te delen. Het perfecte startpunt voor een scherpe dialoog en gezamenlijke vooruitgang. En wil men aan de slag met concrete tips van experts, dan maken je medewerkers eenvoudig een 'persoonlijke doelen lijst' aan.

Het resultaat? Meer betrokken en gemotiveerde medewerkers. Klaar voor de volgende stap.

Vanaf 5 euro per maand heb je onbeperkt toegang tot alle inspirerende content voor jouw next step. Organisaties met meer dan 50 medewerkers kunnen een offerte aanvragen.