SPEAKRS

Actiegericht. Inspirerend. Interactief.

VERANDERING START MET INSPIRATIE

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld leiderschap, ondernemerschap, innovatie of gezondheid. Met 100+ masterclasses vind je bij SPEAKRS altijd wat je nodig hebt om jezelf, medewerkers en de business naar het volgende niveau te brengen.

Leer online van de beste sprekers en trainers
over het onderwerp dat past bij jouw volgende stap.

Bekijk een volledige masterclass of losse fragmenten.
Met concrete tips van experts en tools om tijdens het kijken persoonlijke doelen aan te maken en collega’s te inspireren.

HÉT ON DEMAND INSPIRATIEPLATFORM VOOR WERKEND NEDERLAND

Om relevant te blijven wil je als professional of bedrijf voorop blijven lopen. SPEAKRS helpt jou en je collega’s de juiste kennis te ontwikkelen én direct toe te passen in de praktijk. Leer van de beste sprekers en trainers over onderwerpen van innovatie tot vitaliteit.
Altijd passend bij de ambities voor jouw volgende stap.

Inspiratie en kennis van experts. Slim en toegankelijk gepresenteerd in aansprekende fragmenten en als volledige masterclasses. Ondersteund door resultaatgerichte tools.

Zo breng je jezelf, je team en de business écht vooruit.

HOE HET WERKT

Op SPEAKRS vind je meer dan 100 bekende sprekers en trainers die jou en je medewerkers de kennis en inspiratie geven om de volgende stap te zetten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld leiderschap, ondernemerschap, innovatie of gezondheid. In een paar minuten krijg je van experts de essentiële handvatten die je nodig hebt. Compact, concreet en met een flinke dosis energie.

Upgrade je kennis en vaardigheden. Waar en wanneer je wilt.
Op je desktop, tablet of mobiel. Met SPEAKRS leer je van leiders,
ondernemers en experts op topniveau

DIRECT AAN DE SLAG

Wil jij ook de volgende stap zetten? Persoonlijk, met je team of het hele bedrijf? Start met het waarmaken van je ambities en meld je vandaag nog aan. Verandering start met inspiratie!

Hét on demand inspiratieplatform voor werkend Nederland.

We zijn nét live en al 100 video’s wachten op je!